Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ήλιδας

Ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης έχει ορίσει αντιδημάρχους με διετή θητεία 2011-2012 (εκτός από τον Αβραάμ Μπούρα, για τον οποίο έχω γράψει) τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους και τους μεταβιβάζει τις εξής αρμοδιότητες:

Τον Βασίλη Παπαδόπουλο έχει ορίσει Αναπληρωτή Δήμαρχο, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος και μεταβιβάζει τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες επί των Διευθύνσεων Διοικητικών πηρεσιών, Δημοτικής Αστυνομίας, ΚΕΠ και ειδικότερα: την εποπτεία και ευθύνη των Διοικητικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Γραμματείας Οργάνων Διοίκησης, Ληξιαρχείου, Δημοτολογίου, Μητρώων Αρρένων, Δημοτικής Κατάστασης, Πρωτοκόλλου & Διεκπεραίωσης - την εποπτεία του συνόλου του προσωπικού του Δήμου - την έκδοση πιστοποιητικών προσωπικής και οικογενειακής κατάστασης των δημοτών, τις βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας- την έκδοση πράξεων των υπηρεσιακών μεταβολών του προσωπικού - τη χορήγηση αδειών του προσωπικού - την τέλεση γάμων - την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των Πολιτών - τη λειτουργία των ΚΕΠ, - ανάρτηση των αποφάσεων αρμοδιότητας του στην ιστοσελίδα του Δήμου στα πλαίσια της διαφάνειας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνησης - τη λειτουργία του προγράμματος Διαύγεια - τη λειτουργία των υπηρεσιών Αλλοδαπών και Μεταναστών - την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες.- την Εποπτεία και ευθύνη της Δημοτικής Αστυνομίας - εκδόσεις αδειών καταστημάτων, επιχειρήσεων & εμπορίου - έκδοση και έλεγχο αδειών κοινοχρήστων χώρων και λαϊκής αγοράς - φύλαξης σχολικών κτιρίων - προσωπικού σχολικών συγκροτημάτων - νομικής υποστήριξης - τη συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων - την Πρόνοια των περιπτώσεων 9-13, 15-19, και 21-23 της παρ. 3Β του άρθρου 94 του Ν. 3852/2010.- τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής και το ακριβές των φωτοαντιγράφων - την έκδοση αδειών ταφής.

Κατά τόπον αρμοδιότητες στην δημοτική ενότητα Πηνείας: την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα. Την υπογραφή βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται στη δημοτική ενότητα. Τη συνεργασία με τους προέδρους συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους. Την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των Πολιτών από το ΚΕΠ της δημοτικής ενότητας. Την τέλεση πολιτικών γάμων στη δημοτική ενότητα.

Στον Βασίλη Ζαχαρόπουλο έχει μεταβιβάσει τις παρακάτω καθ’ύλην αρμοδιότητες επί της Δ/νσης Οικονομικών, Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης - Κτηνοτροφίας - Αλιείας.

Την εποπτεία και ευθύνη των οικονομικών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των: Προσόδων, ΤΑΠ και Τελών Καθαριότητας - Φωτισμού, Ελέγχου, Δημοτικής Περιουσίας, Ταμειακής Βεβαίωσης Εισπράξεων Κοινοποιήσεων φορολογητέας ύλης, Κατάρτιση Προϋπολογισμού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης, Ισολογισμού –Απολογισμού, Εκκαθάρισης Δαπανών, Προμηθειών, Λογιστηρίου - Διπλογραφικού, Μηχανοργάνωσης, Ταμείου, Διαχείρισης υλικών και αποθεμάτων εξοπλισμού γραφείων, την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

Να συνυπογράφει τους βεβαιωτικούς καταλόγους και τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής των δαπανών, οι οποίες έχουν εκκαθαριστεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (άρθρο 58 παρ.1 περιπτ.ε ν.3852/10, ΦΕΚ 114Α'/2006, άρθρο 22 Β.Δ.15-6-1959, ΦΕΚ 114Α'/1959. ΕΣ Τμ. VII 175/2007) καθώς και όλα τα έγγραφα, αποφάσεις, δικαιολογητικά και πράξεις σχετικά με την οικονομική υπηρεσία. Τη μισθοδοσία πάσης φύσεως προσωπικού. Την είσπραξη τελών ύδρευσης - άρδευσης - αποχέτευσης, συμβάσεις αναλωσίμων υλικών, καυσίμων και ανταλλακτικών μηχανολογικού εξοπλισμού, έκδοση αδειών ταφής, την τέλεση πολιτικών γάμων.

Την εποπτεία και ευθύνη θεμάτων Ανάπτυξης και κατάρτισης Επιχειρησιακών Προγραμμάτων και τις αρμοδιότητες του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης – Κτηνοτροφίας-Αλιείας όπως προβλέπονται στο άρθρο 94 του Ν. 3852/2010 πλην της άσκησης εποπτείας Τ.Ο.Ε.Β.

Τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής και το ακριβές φωτοαντιγράφων, την υπογραφή όλων των διοικητικών εγγράφων που χορηγούν οι εποπτευόμενες από αυτόν υπηρεσίες και την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου, των αποφάσεων αρμοδιότητας του, στα πλαίσια της Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Κατά τόπον αρμοδιότητες στην δημοτική ενότητα Πηνείας: Την είσπραξη τελών ύδρευσης –αποχέτευσης –άρδευσης και ΤΑΠ, την Εποπτεία και έλεγχο για τη διαφύλαξη των εντός των καταργούμενων ΟΤΑ υλικών και περιουσιακών στοιχείων στη δημοτική ενότητα. Την τέλεση πολιτικών γάμων.

Επίσης ορίζεται Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

Στον Ευάγγελο Χριστοφόρου έχει μεταβιβάσει τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες επί της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα, τη διαχείριση απορριμμάτων, ανακύκλωσης, πρασίνου, την αποκομιδή και διάθεση απορριμμάτων, καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων και λαϊκής αγοράς. Ελέγχου και φροντίδας του Δημοτικού Κοιμητηρίου, Δημόσιας υγείας, Παιδικές Χαρές, την έκδοση αδειών ταφής. Γραφείο κίνησης μηχανημάτων και οχημάτων, εορταστικός διάκοσμος και μεταφορά μαθητών.

Την οργάνωση και λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας & Εκτάκτων Αναγκών, την συντήρηση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και οχημάτων.

Τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής και το ακριβές των φωτοαντιγράφων, την υπογραφή όλων των διοικητικών εγγράφων που χορηγούν οι εποπτευόμενες από αυτόν υπηρεσίες και την ανάρτηση των αποφάσεων αρμοδιότητας του, στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα πλαίσια της Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Τις κατά τόπον αρμοδιότητες στη δημοτική ενότητα Πηνείας, την αποκομιδή και διάθεση απορριμμάτων, καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, παιδικές χαρές, εορταστικός διάκοσμος και μεταφορά μαθητών. Μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα.

Στον Νικόλαο Νικολόπουλο έχει μεταβιβάσει τις παρακάτω καθ’ύλην αρμοδιότητες επί της Διαχείρισης υδάτινων πόρων – ΤΟΕΒ και άμεσης αντιμετώπισης βλαβών και ειδικότερα την αποκατάσταση βλαβών στον τομέα ύδρευσης αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού, συνδέσεις ύδρευσης- αποχέτευσης και υπεύθυνος καταμέτρησης υδρόμετρων (κατανάλωση νερού), συντήρησης αντλιοστασίων, συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού την επούλωση λάκκων οδοστρώματος, τις αρμοδιότητες του άρθρο 94 του Ν. 3852/2010 σχετικά με τον ΤΟΕΒ. Τον καθαρισμό αποστραγγιστικών και αρδευτικών καναλιών και λειτουργίας Βιολογικού καθαρισμού και Διυλιστηρίου.

Τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής και το ακριβές των φωτοαντιγράφων, την υπογραφή όλων των διοικητικών εγγράφων που χορηγούν οι εποπτευόμενες από αυτόν υπηρεσίες και την ανάρτηση των αποφάσεων αρμοδιότητας του, στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα πλαίσια της Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Τις κατά τόπον αρμοδιότητες στη δημοτική ενότητα Πηνείας, την αποκατάσταση βλαβών στον τομέα ύδρευσης αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού, συνδέσεις ύδρευσης- αποχέτευσης και υπεύθυνος καταμέτρησης υδρόμετρων (κατανάλωση νερού), συντήρησης αντλιοστασίων συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού την επούλωση λάκκων οδοστρώματος, την συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού στη δημοτική ενότητα, τη τέλεση πολιτικών γάμων στη δημοτική ενότητα.

Στους παραπάνω οριζόμενους αντιδημάρχους αναθέτω την έκδοση αποφάσεων, βεβαιώσεων και πιστοποιητικών που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις της νομοθεσίας.

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος των Αντιδημάρχων, τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος. Τις κατά τόπον αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων που απουσιάζουν  ή κωλύονται ασκεί ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του τον αναπληρώνει ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου