Κυριακή 10 Απριλίου 2011

O αντιδήμαρχος Αβραάμ Μπούρας του Βασιλείου

Ο Αβραάμ (Μάκης) Μπούρας γεννήθηκε το 1954 στη Δάφνη. Διαμένει μόνιμα στην Αμαλιάδα και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως Καθηγητής. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου, Τεχνικών Έργων, Διοικητικών και Οικονομικών- Πολιτισμού.
Και σήμερα ο Μάκης είναι αντιδήμαρχος. Παραθέτω το σχετικό απόσπασμα της απόφασης (2/2011) του Δημάρχου "Περί ορισμού αντιδημάρχων και ανάθεση αρμοδιοτήτων":

Στον Αβραάμ Μπούρα μεταβιβάζει τις παρακάτω καθ’ύλην αρμοδιότητες επί της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Δ/νσης Πολεοδομίας–Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, ειδικότερα:

Την εποπτεία και ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα  της Διεύθυνσης των Τεχνικών Έργων, Τεχνικής και Γραμματειακής Υποστήριξης - Τεχνικό Αρχείο, Προγραμματισμού Μελετών και Επίβλεψης Έργων, Εκτέλεσης Έργων εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας, ύδρευσης-αποχέτευσης & συντήρησης αυτών, Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων, Εκτέλεσης Έργων Υπαίθριων Χώρων, Εκτέλεσης Έργων Ηλεκτροφωτισμού (επεκτάσεις), Δικτύων, τεχνικών συνεργείων, Προγραμματισμού και Οργάνωσης Μελετών - Επίβλεψης έργων. Κατάρτιση Ετησίου Τεχνικού Προγράμματος. Τη συντήρηση όλων των σχολικών συγκροτημάτων και δημοτικών κτιρίων, την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

Την εποπτεία και ευθύνη της Δ/νσης Πολεοδομίας–Χωροταξίας και Περιβάλλοντος και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των αρμοδιοτήτων πολεοδομίας, χωροταξίας και χρήσεων γης, ΣΧΟΑΑΠ, Πολεοδομικών Μελετών, Τοπογραφικών Εφαρμογών, Οικοδομικών Αδειών και ελέγχου, Αυθαιρέτων, Τεχνικού Αρχείου – Γραμματείας, όπως προβλέπονται στο άρθρο 94 του Ν. 3852/2010.

Τη χορήγηση τεχνικών επαγγελματικών αδειών που σχετίζονται με την εγκατάσταση , λειτουργία και συντήρηση ανελκυστήρων.  Τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής και το ακριβές  των φωτοαντιγράφων , την τέλεση πολιτικών γάμων, την υπογραφή όλων των διοικητικών εγγράφων  που χορηγούν οι εποπτευόμενες από αυτόν υπηρεσίες και την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου , των αποφάσεων αρμοδιότητας του, στα πλαίσια της  Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Τις κατά τόπον αρμοδιότητες στην δημοτική ενότητα Πηνείας : την παρακολούθηση και την εξέλιξη έργων εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας, ύδρευσης-αποχέτευσης & συντήρησης αυτών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα Πηνείας.
Επίσης ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου